© Baykuş Haber

Taksicilerin ’müşteri sırası’ tartışması kanlı bitti: 1 ölü

Furkan KAVUKLU- Sevilay AY/ KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de taksi şoförü A.D. (32), müşteri sırası nedeniyle tartıştığı R.D. (23) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinden taksisiyle kaçan R.D., akaryakıt istasyonunda yakalandı.

Kayseri'de meydana gelen üzücü olay, taksi şoförü A.D.'nin müşteri sırası nedeniyle R.D. ile yaşadığı tartışmanın ölümcül bir bıçaklı saldırıya dönüşmesiyle gerçekleşti. İşte özgünleştirilmiş hali:

Kayseri şehrinde, Melikgazi ilçesi Talas Bulvarı'ndaki Kızılay EKM taksi durağında trajik bir olay yaşandı. Taksi şoförü A.D. ile R.D. arasında, iddiaya göre müşteri sırası nedeniyle başlayan bir tartışma hızla büyüdü ve sonunda bıçaklı bir kavgaya dönüştü. R.D., aracından aldığı bıçakla A.D.'yi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, A.D.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdılar, ancak maalesef A.D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.D.'nin cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olay yerinden taksiyle kaçan R.D., polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda bir akaryakıt istasyonunda yakalandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER