© Baykuş Haber

Taksicinin kapısını açması genç gazeteciyi hayattan kopardı

EDİRNE'DE BİSİKLETİYLE SÜRÜŞ HALİNDEYKEN BİR TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN KAPISINI AÇMASININ ARDINDAN KAPIYA ÇARPIP AĞIR YARALANAN VE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE 17 GÜN SONRA HAYATINI KAYBEDEN GAZETECİ BERK SÖYLEMEZ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Edirne şehrinde geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan ve 17 gün süren yoğun bakım mücadelesinin ardından hayatını kaybeden gazeteci Berk Söylemez, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kaza, 27 Ağustos günü Şükrüpaşa Mahallesi İlhami Ertem Caddesi üzerinde meydana gelmişti. TRT kameramanı ve Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü olan 39 yaşındaki Söylemez, elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken bir taksi şoförünün açtığı kapıya çarpıp ağır bir şekilde yaralanmıştı.

Hastanede verilen tüm mücadeleye rağmen Berk Söylemez hayatını kaybetmişti. Edirne halkının sevgisini kazanmış olan gazeteci Söylemez'in cenazesi, ailesinin yaşadığı Fatih Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Cenaze namazı, öğle namazını müteakip Eski Camii'de kılındı ve ardından Berk Söylemez, Yeni Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Daha önce ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan ve kazaya sebep olan taksi şoförü R.Ö., soruşturmaya bakan savcının talimatı doğrultusunda yeniden gözaltına alındı. Berk Söylemez'in trajik ölümü, ailesi, dostları ve basın camiası tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER