© Baykuş Haber

Taksim Trio Yalovada kulakların pasını sildi

YALOVA BELEDİYESİ TARAFINDAN 2023 GENÇLİK FESTİVALİ İLE BAŞLAYAN KONSERLER, BARIŞ MANÇO AÇIKHAVA TİYATROSU’NDA DÜZENLENEN ‘TAKSİM TRİO’ KONSERİ İLE DEVAM ETTİ.

Yalova Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Taksim Trio" konseri büyük bir ilgiyle karşılandı. Barış Manço Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde Hüsnü Şenlendirici klarnet, Aytaç Doğan kanun, İsmail Tunçbilek ise bağlama çalarak "Taksim Trio" adlı müzik grubunu oluşturdu. Grup, Yalovalıların büyük beğenisini kazanan güzel eserler seslendirerek muhteşem bir müzik deneyimi sundu.

Konseri izlemeye gelen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Şahin Tutuk, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Ahmet Sarıduman ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Tutuk, etkinliklerin yaz aylarında artarak devam edeceğini belirtirken, "Gençlik Festivali"nin ardından "Taksim Trio" gibi ünlü müzisyenleri Yalovalılarla buluşturarak kültür ve sanatın önemine vurgu yaptı.

Başkan Tutuk ve eşi, Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'e teşekkür ederek geleneksel olarak yapılan isimlerinin yazılı olduğu Yalova Kağıdı ile birlikte plaket takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER