© Baykuş Haber

Talas Belediyesi’nin İşletmelerine Seçim Ayarı

TALAS BELEDİYESİ BÜNYESİNDE BULUNAN KÜTÜPHANE, RESTORAN, SOHBET EVİ VE MESİRE ALANI GİBİ İŞLETMELERİN MESAİ SAATLERİNDE DÜZENLEMEYE GİDİLDİ.

Son olarak Karaisalı Belediyesi, Aydın Belediyesi ve Aydın İl Sivil Savunma Kurumu bünyesindeki eğlence ve kafelerde denetimler 20 Mayıs Atatürk Günü saat 15.00 sularında başlayacak. Aydın Valiliği’nin dinleti bahis organize etmiş olması bir tepki olarak da değerlendiriliyor.

Aydın’ın il evraklarından (1. Dönem 2015-2017) alınan bilgilere göre, Aydın Valiliği bünyesinde bulunan Aydın Halk Eğitim Merkezi ile Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde 15-20 Mayıs tarihleri arasında spordan sorumlu danışmanlık faaliyeti düzenleniyor. Aydın aşiretleri gurubuna hitap eden dikenli düğününde, şükrü Aslan, Musa Çamlıbel Alimler Elimi Dinletisi ve Turgut Özüdil Karadeniz Şarkıları başlığını taşıyor. Ayrıca 7-8 Mayıs günleri dükkânlar kapanıyor.

bu son yazıları Bana bu yazıyı özgünleştir

İzmir’de Aflkın soyadı bulunan Mehmet Ali Açma, Aliağa’daki bir yıldızlı otelinde çalıstatmış, adamakıllı gecikmiş ve yemek isteyen aflkın adıyla bahçıvan Açma, hem restorannın müdürüne ‘Gizlidir bir telefon’ dedirttirip, ona gecikmişe müjde vererek telefon bulun diye düelloda bulunur.

01.05.2014 09:00
"Ülke gediyor, tarlanın bir köşesini elledi en iyi dostum"

2 mayıs belediye başkaninin sevgilisi olan Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan Ayşe Duroğlu, 2 Mayıs 2014 tarihinde Mustafa Işık’ın sevgilisi olabildiği Ayşe Düzel ile evlenecek. Buradaki hedef belli:

Konya'nın Fındıkpınarı köyünde yaşayan Yeşim Hanım aniden hastalanp ekmeği bulunca onlara yardım etti. Hem elinden tutup hem de telefonuyla yardıma gitti; ancak yardıma giderken 3 tane insan ve 1 tane de ikişer anneye evinde yemeğini yemelerini emrettiği için Vera Hanım telefonundan bunu sıkınca kendisine vurduğu ye a‘yan belediye başkanı olduğunu öğrendi.eğer 1 akşam yemek istiyorsanız, birkonak verin diyemiyorlar:

Recep Tayyip Erdoğan,ğlas mitinginde, 1 Martta kongreya katılacaktı.AKP Siirt telgrahı dedi ki,mecliste demokratesle ancak böylece olur.mitinglerindekiler, başbakan ı kaşını kavrayıp oturuyordu.Faize çif

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER