© Baykuş Haber

Talasgücü'ne Mustafa Yalçın morali

Talasgücü Belediyespor U-14 futbol takımı, 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek U-14 Türkiye Şampiyonası öncesinde heyecan verici bir ziyaret gerçekleştirdi. Kayseri'nin gurur kaynağı genç futbolcular, Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın'ı ziyaret etti. Şeffaf Oda'da gerçekleşen bu anlamlı buluşma sırasında Başkan Yalçın, genç yeteneklere övgüler yağdırdı.

Başkan Yalçın, futbolcuların önemli bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "Biz sizi izledik, siz bizim gururumuzsunuz, sizin geleceğiniz bizim için çok önemli. Siz sistemli ve sebatlı bir şekilde hocalarınızın eşliğinde çalıştığınızda bizi yurtdışından gelecek futbolculara muhtaç etmeyeceksiniz. Milli servetimiz yurt içinde kalırken, biz de göğsümüzü gere gere bizim futbolcularımız diyeceğiz" dedi.

Ardından söz alan U-14 Altyapı Sorumlusu Necati Karadağ, şampiyonluk sözü vererek, "Gençlerimiz hepsi pırıl pırıl. Biz gençlerimizden çok şeyler bekliyoruz. Şimdi Türkiye Şampiyonası'nın birinci ayağını oynayacağız. İnşallah oradan da Kayseri'ye, Talas'a ve Talasgücü Belediyesporumuza yakışır bir skorla döneceğiz. Başkan Yalçın'ın verdiği desteğe dikkat çekerek, "Sonraki gruplarda da biz bu gençlere inanıyoruz, güveniyoruz ve gururla döneceğiz. Sizlerin desteği sayesinde Kayseri'ye iyi bir skorla döneceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER