© Baykuş Haber

Talasın Kütüphanelerinde YKSye Hazırlandılar

TALAS BELEDİYESİNİN KÜTÜPHANELERİ ÖZELLİKLE SINAV SÜRECİNDE OLAN ÖĞRENCİLERİN VAZGEÇİLMEZ ÇALIŞMA NOKTALARINDAN BİRİSİ OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Talas Belediyesi kütüphaneleri, özellikle sınav dönemlerinde öğrencilerin vazgeçilmez çalışma noktalarından biri olarak önemini sürdürüyor. Açıldığı günden bu yana ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan bu kütüphaneler, sınav süreçlerine hazırlanan öğrenciler için bulunmaz bir kaynak oluşturuyor.

Talas Belediyesi'ne ait olan 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesi, sunduğu olanaklarla öğrencilerin ve üniversite adaylarının sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarına yardımcı oluyor. Öğrenciler, bu kütüphanelerde kendilerine çok yararlı bir çalışma ortamı bulduklarını belirtiyorlar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkür ediyorlar.

Özellikle sınav dönemlerinde geceleri dahi çalışma imkanı sunan bu kütüphaneler, öğrencilerin tercih sebebi haline gelmiş durumda. Kütüphanelerden memnuniyetlerini ifade eden öğrenciler, bu ortamda ders çalışmanın kendilerine büyük avantaj sağladığını dile getiriyorlar.

Talas Belediyesi'nin bu hizmetlerinden dolayı öğrencilerin takdirini kazandığına vurgu yapan öğrenciler, bu kütüphanelerde verilen desteklerin kendilerine büyük fayda sağladığını belirtiyorlar. Başkan Yalçın'ın bu çalışmalarından ötürü teşekkür eden öğrenciler, sınavlara daha iyi hazırlanma şansı buldukları için mutlu olduklarını ifade ediyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER