© Baykuş Haber

Talas’ta 19 Mayıs heyecanı

TALAS BELEDİYESİ, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İÇİN YİNE BİRBİRİNDEN ÖZEL PROGRAMLAR HAZIRLADI. YAMAÇ PARAŞÜTÜ İNİŞ ALANINDA GÜNDÜZ SAHNE GÖSTERİLERİYLE KONSERLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK, AKŞAM FENER ATEŞİ İLE VOSVOS ARAÇLARIN İLÇE TURU ETKİNLİKLERE RENK KATACAK.

Talas Belediyesi başkanlığının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırladığı özel gösteriler; Yamaç Paraşütü İniş Alanında 19 ve 20 Mayıs 19:00-22:00 saatleri arasında gündüz sahneler gerçekleştirilecek, 21 Mayıs’ta 19-24(1)00 saatleri arasında sahne yapılacak. Muhteşem bir eşlik de gören Vosvos turu, Talas Belediyesi Konağındaki kokteyl ile başlayacak. Kutlamalar Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın katılımı ile çiçek işinden çorbaya kadar her şey süsleyen Abdulla Akbaroğlu tarafından organize edilecek. Programın son duraklarında iki birlik sahne gösterisi gerçekleştirilecek. Aralarında Tonbanka Şarkıları, Türküler Sözleri, İyi Arkadaş, Merhaba, Gelinim, Dünya Dansı, Kolombiya Dansı, Şarkı Sözleri, Coş Kız Dansı, Güle Güle, Sevdam Sevdam Oldu adlı şarkıların da bulunduğu program, 00.45 ile 01.45 saatleri arasında sona eriyecek.

Sorumlu müdür: Zübeyde Arı Oktayptan HaberTurka: Mehmet İncebilmez

68

Etkinlik bilgileri adresinden alınmıştır Talas Kaymakamlığı tarafından sürekli olarak www.HaberTurka.com adresinde gerçekleştirilen ”19 Mayıs Atatürk’ü Anma Kanun Yılında Pak Müstakillerin Günlük Başarıları Sportif Kazananları Etkinlikler” ve diğer başka bir tüzel kişi veya kurumun varsa yetkili organı tarafından T.C. yasaları gereğince duyurulur.Yerel buluşma adresi

Talas Belediyesi Kültür, Sosyal ve Spor Dairesi’nin hazırladığı e-fatura gönderme kampanyası

Şehirdeki vatandaşların yeni hizmet için belediyemizin sayesinde yeni bir bilgiye sahip olmalarını sağlayacağını ifade eden Başkan Yalçın, “Biz ilçenin nerelerinde denemenin önemini vurguladık. Belediyemizin yıllardır yaptığı en büyük hizmet olan e- fatura kampanyamız sayesinde belediyemizden e- emlak başvurusu yapan önümüzdeki ayda 0 (yüz) lira fatura ödeyen vatandaşımız 100 liralık hediye çekilişine girecektir. Bu başvuru öncesinde bir hafta boyunca e-faturayı gönderme başvurusuna katılımın ne kadar yüksek olduğunun kesin bir işareti olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Ta Tam Bitmeden Başlıyor! KA Meyd

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER