© Baykuş Haber

Talasta fırsat günleri yaklaşıyor

MÜLKİYETİ TALAS BELEDİYESİ’NE AİT 16 VİLLA PARSELİ, 2 TİCARET PARSELİ VE 1 KONUT PARSELİNDEN OLUŞAN TAŞINMAZLARIN SATIŞ İHALESİNE SAYILI GÜNLER KALDI. ŞEHRİN İNCİSİ TALAS’IN SAYFİYE MAHALLELERİNDEKİ BU SATIŞLARDAN ELDE EDİLECEK GELİR, TALAS BELEDİYESİNİN YATIRIM VE HİZMETLERİNE KAYNAK OLACAK.

Talas Belediyesi'ne ait olan 16 villa parseli, 2 ticaret parseli ve 1 konut parselinin satış ihalesine sayılı günler kaldı. Bu taşınmazların satışından elde edilecek gelir, Talas Belediyesi'nin yeni yatırımlar ve hizmetler için kaynak sağlayacak.

İhale 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 14.00'te Belediye Meclis Salonunda gerçekleşecek. İlk olarak Kiçiköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 2116 ada 5 parseldeki 1.467 metrekarelik konut arsası satışa sunulacak. Bu ihale kapalı zarf usulüyle yapılacak ve muhammen bedeli 7 milyon lira olarak belirlendi.

İlk ihale sonrasında Yukarı Talas'ta bulunan 16 adet villa parselinin satış ihalesine geçilecek. Bu parsellerin muhammen bedeli 1 milyon 500 bin ile 3 milyon lira arasında değişecek.

Günün son ihalesinde ise Yukarı Talas ile Reşadiye mahallelerindeki 2 adet ticaret parseli satışa çıkarılacak. Ticaret parsellerinin muhammen bedeli Yukarı Talas 2403 ada 3 parsel için 2 milyon, Reşadiye Mahallesi 2401 ada 1 parsel için 1 milyon lira olarak belirlendi.

İhaleye yoğun katılım bekleniyor ve detaylı bilgi için Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 0352 437 00 54/ 2420 ve 2440 numaralı telefonlarından iletişime geçilebilir. İstekliler, ihale şartnamesini aynı birimden temin edebilirler. Elde edilecek gelir, yeni hizmetler ve yatırımlar için Talas Belediyesi'nin kaynaklarına katkı sağlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER