© Baykuş Haber

Talasta Özel ve Güzel Bir Sergi

TALAS BELEDİYESİ VE TALAS ŞEHİT RESUL AYDEMİR HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞ BİRLİĞİYLE DÜZENLENEN KURSLARDA EĞİTİM GÖREN KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERİ, AÇILAN SERGİ İLE VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNE SUNULDU.

Talas Belediyesi ve Talas Şehit Resul Aydemir Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kurslarda eğitim gören kadınların el emeği göz nuru ürünleri, açılan sergiyle halkın beğenisine sunuldu.

Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane sergi salonunda gerçekleşen organizasyon, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşti. Sergide atık kağıtlardan yapılan el işi sepetlerden, nakış işlemelerine, seramik çalışmalarından tığ işi ürünlere kadar çok sayıda eser yer alıyor.

Açılış konuşmasını yapan Talas Şehit Resul Aydemir Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Serkuş, desteği esirgemeyen Talas Belediyesi'ne teşekkür etti. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da el işi ürünlerin sanata dönüştüğü bir serginin açılışında olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa katılan Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Başkan Yalçın ve Talas Belediyesi ekibine övgülerle bahsederek, belediyenin bu tür etkinliklere destek vermesinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, sergiyi ziyaret eden vatandaşlar da organizasyonu memnuniyetle karşılayarak teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER