© Baykuş Haber

Tanju Özcan’ın Ankara’ya başlattığı ’Değişim ve Adalet’ yürüyüşünde 4’üncü gün

Mutlu YUCA/GEREDE(Bolu), (DHA) ?? BOLU Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’ya ’Değişim ve Adalet’ yürüyüşünün 4’üncü gününde, sabah saatlerinde yaklaşık 150 kişilik grupla yola çıktı. Özcan, bugünkü yürüyüşünün sonunda Ankara il sınırına ulaşmış olacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara'ya yönelik 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün 4. gününde sabah saatlerinde yaklaşık 150 kişilik bir grupla yola çıktı. Özcan, bugünkü yürüyüşünün sonunda Ankara il sınırına ulaşmış olacak.

Başkan Özcan, CHP Genel Merkezi'ne yönelik başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün ilk üç gününde toplamda 68 kilometrelik bir mesafe kat etti. Gecesini Gerede'deki Süller köyü mevkiindeki karavanında geçirdikten sonra sabah saatlerinde tekrar yola koyuldu. Özcan'ın yürüyüşüne katılan sayısı her geçen gün artıyor. Yürüyüş sırasında yol üzerindeki araçlar korna çalıp el sallayarak Özcan'a selam veriyorlar. Yaklaşık 150 kişilik bir grupla birlikte yola çıkan Özcan, bugün iki aşamalı olarak planlanan yürüyüşünü tamamladığında Ankara il sınırına ulaşmış olacak.

Başkan Özcan, güne enerjik bir şekilde başladığını ifade ederek, "Topuk operasyonu geçirdik ancak iyi durumdayız. Bugün Bolu sınırını geçeceğiz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER