© Baykuş Haber

‘Tarım Cebimde uygulaması ile kurbanlıkların bütün bilgilerine ulaşılıyor

KURBANLIK ARAYIŞLARINA BAŞLAYAN VATANDAŞLAR, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞININ MOBİL UYGULAMASI 'TARIM CEBİMDE' ÜZERİNDEN KÜPE NUMARALARINI GİREREK KURBANLIK HAYVANLARIN IRK, CİNSİYET, YAŞ, TÜR VE AŞI BİLGİLERİNİ SORGULAYABİLİYOR

Kurbanlık arayışlarına başlayan vatandaşlar, Tarım ve Orman Bakanlığının mobil uygulaması olan 'Tarım Cebimde' sayesinde kurbanlık hayvanların detaylı bilgilerini sorgulayabiliyorlar. Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı'na yaklaşırken, kurbanlık sevklerinin başlaması ve güvenliğin sağlanması amacıyla yol denetimlerini artırıyor ve kurban satış yerlerinde hizmetleri sürdürüyor.

Vatandaşlar, 'Tarım Cebimde' mobil uygulaması üzerinden kurbanlık hayvanların bilgilerini sorgulayabiliyorlar. Bu uygulamayı indiren vatandaşlar, hayvanın küpe numarasını girerek ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini öğrenebiliyorlar. 'Tarım Cebimde' uygulaması sayesinde vatandaşlar, kurbanlık seçerken daha bilinçli ve güvende hissedebilirler. Bu uygulama, kurbanlık alım sürecini daha şeffaf ve bilgi odaklı hale getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER