© Baykuş Haber

Tarım muhabirleri sertifikalarını aldı

ANTALYA TİCARET BORSASI (ATB) İLE ANTALYA GAZETECİLER CEMİYETİ (AGC) İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN TARIM MUHABİRLİĞİ EĞİTİMİ’NİN SERTİFİKA TÖRENİ ZEYTİNPARK’TA YAPILDI.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen Tarım Muhabirliği Eğitimi'nin sertifika töreni Zeytinpark'ta gerçekleştirildi. Törene, ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, AGC Başkanı İdris Taş ve AGC Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

ATB Başkanı Ali Çandır, tarım haberlerinin doğru bir şekilde kamuoyuna aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programının sonunda 32 gazeteci ve gazeteci adayının sertifika aldığını belirtti. Tarım haberciliği dilinin geliştiğini gördüklerini ifade eden Çandır, eğitimlerin etkilerinin görüldüğünü vurguladı.

İdris Taş, tarım muhabirliğinin önemine değinerek, Antalya gibi tarımın başkenti olarak tanımlanan bir şehirde bu tür eğitimlerin daha da önem kazandığını söyledi. ATB Başkanı Ali Çandır ve katılımcılara teşekkür eden Taş, işbirliği programının devam edeceğini ifade etti.

Törenin sonunda Başkanlar, katılımcılara sertifikalarını takdim ederek başarılar diledi. Bu iş birliğinin tarımın daha iyi anlatılmasına katkı sağlamasını temenni ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER