© Baykuş Haber

Tarsus Belediyesi, ucuz ekmeği halkla buluşturmaya devam ediyor

MERSİN'İN TARSUS İLÇE BELEDİYESİ, HALK EKMEK FIRININDA VATANDAŞLARI UCUZ EKMEKLE BULUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Tarsus Belediyesi, halk ekmek fırınında vatandaşları ekonomik fiyatlarla buluşturma çalışmalarına devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ekonomik zorluklar yaşandığı bir dönemde vatandaşlara destek olmak amacıyla halk ekmek fırınında ekmek fiyatlarını düşük tutma kararlılığını sürdürüyor. Türkiye genelinde ekmek fiyatları 5 ila 10 lira arasında değişirken, Tarsus'ta Başkan Bozdoğan'ın öncülüğünde 210 gram ekmeği 3 liradan sunuyorlar. Ayrıca, askıda ekmek uygulaması ve ücretsiz glutensiz ekmek dağıtımları gibi halka yönelik yardım çalışmaları da devam ediyor.

Tarsus Belediyesi, ucuz ekmek fiyatından dolayı oluşan ekmek kuyruklarını önlemek için ikinci bir ekmek fırını inşaatına başlamış durumda ve ekmeğin üretim kapasitesini artırarak halka destek olmayı sürdürecek.

Tarsus'ta uygun fiyatlı ekmek sunarak halka yardım ettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, "Ekmek fiyatları yükselmeye devam ediyor. Ancak fiyat artışlarının başladığı günden bu yana halkımızın cebini nasıl rahatlatabiliriz sorusuyla hareket ettik. Dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik askıda ekmek uygulamamızla ücretsiz ekmek dağıtıyoruz. Gluten sorunu yaşayan vatandaşlarımıza da glutensiz ekmek sağlıyoruz. Attığımız ve atacağımız her adım halkımıza destek olmak içindir." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, Başkan Bozdoğan'ın bu hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, "Belediyecilik budur, halkın yanında olmaktır. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ekonomik krizde halkın yanında olmak için attığı adımlar harika. Kendisine teşekkür ediyoruz." dediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER