© Baykuş Haber

Tarsus Belediyesi yoğun yağış sonrası oluşan tahribata müdahale etti

TARSUS BELEDİYESİ EKİPLERİ MERSİN'DE KENT GENELİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN YAĞIŞ VE FIRTINA SONRASI OLUŞAN HASARLARIN GİDERİLMESİ İÇİN KENT GENELİNDE ÇALIŞMA BAŞLATTI. YOĞUN YAĞIŞ VE FIRTINA SONRASI EVLERİN ÇATILARINDA VE AĞAÇLARDA HASAR MEYDANA GELİRKEN, TARSUS BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ, TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN AĞAÇ YIKILMALARI VE ÇATI DÜŞMELERİNE MÜDAHALE EDİLEREK TAHRİBATLARI KALDIRILDI. OLUŞAN YIKILMALAR YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA TEMİZLENDİ.

Tarsus Belediyesi ekipleri, Mersin şehrinde etkisini gösteren yoğun yağışlar ve şiddetli fırtına sonrasında oluşan zararların giderilmesi için kent genelinde hızlı bir şekilde harekete geçti. Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok evin çatısında ve ağaçlarda hasarlar meydana gelmişti. Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağaç devrilmesi ve çatı çökmesi gibi acil durumlara müdahale ederek oluşan tahribatları temizledi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bu süreçte vatandaşların güvenliği ve refahının en öncelikli konu olduğunu belirterek, "Ekiplerimiz her zaman teyakkuz halindedir. Doğal afetlerin yol açtığı bu tür olaylar sonrasında, tüm birimlerimizle birlikte aktif bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirme gayreti içindeyiz. Bu olumsuz durumlar nedeniyle etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER