© Baykuş Haber

Tarsus Su Parkı, 2023 yaz sezonu yoğun ilgiyle açıldı

MERSİN'İN TARSUS İLÇE BELEDİYESİ, SICAK YAZ GÜNLERİNDE VATANDAŞLARA SERİNLEME İMKANI SUNAN, HİJYENİK KOŞULLARDA YÜZME KURSLARINA DA EV SAHİPLİĞİ YAPAN TARSUS SU PARKI’NIN 2023 YAZ SEZONUNU AÇTI.

Mersin Tarsus Belediyesi, vatandaşlara yazın serinlemeleri ve yüzme kurslarına katılmaları için bir fırsat sunan Tarsus Su Parkı'nı 2023 yaz sezonu için açtı. Sıcak yaz günlerinde Tarsuslular için serinlemeyi mümkün kılan bu su parkı, alınan su numunelerinin laboratuvarlarda analiz edilmesi sonucunda vatandaşların güvenle kullanabileceği bir hale getirildi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın yönlendirmesiyle giriş ücretlerinin uygun tutulduğu Tarsus Su Park, hijyen önlemleri alındıktan sonra halkın hizmetine sunuldu.

Tarsus Su Parkı, 7'den 70'e her yaştan vatandaşa yüzme kursları düzenleme olanağı da sağlıyor. Hafta içi her gün sabah 8.30-9.45 ve öğleden sonra 17.15-18.30 saatleri arasında toplamda 4 seans ve 15 iş günü boyunca yüzme kursları veriliyor. Kurslar, pazartesi, çarşamba, perşembe, cuma ve pazar günleri karma, salı günü kadınlara, cumartesi ise ailelere özel olarak düzenleniyor. Havuz giriş ücretleri hafta içi 100 TL, pazar günleri ise 125 TL olarak belirlendi. Özel ve deneyimli eğitmenler eşliğinde verilen yüzme kursları büyük ilgi görüyor. Havuzun kullanım saatleri hafta içi 11.30'dan akşam 16.00'ya kadar, hafta sonları ise sabah 10.00 ile akşam 16.00 olarak planlandı.

Tarsus Su Park Havuz Müdürü Gani Nazlıgül, hijyenik koşullarda hizmet verdiklerini vurgulayarak, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın yönlendirmesiyle vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Bozdoğan ise yazın sıcak günlerinde serinlemek ve yeni beceriler kazanmak isteyen herkesi temiz ve hijyenik bir ortamda eğlenmeye davet etti. Su parkının güvenli bir ortam oluşturmak amacıyla yüksek hijyen standartlarına sahip olduğunu ve halkın bu tesiste keyifli zaman geçirebileceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER