© Baykuş Haber

Tarsusta iki ayrı kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazası sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İlk kaza, TEM otoyolu Pozantı-Tarsus istikametinde Karakütük mevkiinde meydana geldi. Henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı, çekici plakası belirlenemeyen 45 ZB 5166 plakalı tanker tır, önünde seyreden 42 BS 055 plakalı başka bir tıra arkadan çarptı. Bu şiddetli çarpışmanın etkisiyle tırın kabin kısmı büyük hasar gördü ve sürücü Mahmut Akkoç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İkinci kaza ise ilçeye bağlı Adana-Tarsus istikametinde D-400 karayolu Yunusoğlu Mahallesi kavşağında meydana geldi. 33 NYR 66 plakalı otomobilin sürücüsü F.V., henüz belirlenemeyen bir sebep sonucu aracın kontrolünü kaybetti. Araç refüje çarpıp dururken, sürücü F.V. ve yanında bulunan yolcu yaralandı. Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve şu an için durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Her iki kaza da polis tarafından soruşturulmaktadır. Bu tür üzücü olaylar, trafik kurallarına uyma ve dikkatli sürüş alışkanlıklarının önemini bir kez daha vurgulamaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER