© Baykuş Haber

Tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü

Yaşar Erkan İÇEN/ ZİLE (Tokat) (DHA)- TOKAT’ın Zile ilçesinde Kürşat Sefa Altunten (30), tartıştığı arkadaşı K.Y. (28) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Tokat'ın Zile ilçesinde Kürşat Sefa Altunten (30), arkadaşı K.Y. (28) tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Zile ilçesi Minareisağır Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Bir grup arkadaş bağ evinde sohbet ederken, K.Y. ile Kürşat Sefa Altunten arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Diğer arkadaşların araya girmesiyle tartışma sona erdi. K.Y. ve arkadaşları bağ evinden ayrıldıktan sonra, yolculuk yaparken Kürşat Sefa Altunten'i gören K.Y., yanındaki pompalı tüfekle ateş açtı. Altunten, saçmaların isabet ettiği vücuduyla yere yığıldı. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, Altunten'i Zile Devlet Hastanesi'ne kaldırdı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı K.Y. olaydan sonra kaçarak izini kaybetti, polis ise olay yerinde bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER