© Baykuş Haber

Tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı 

Yaşar Erkan İÇEN/ ZİLE (Tokat) (DHA)- TOKAT’ın Zile ilçesinde Kürşat Sefa Altunten (30), tartıştığı arkadaşı Kürşat Yiğit  (28) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan Kürşat Yiğit, polis ekipleri tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

Tokat'ın Zile ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, Kürşat Sefa Altunten (30), tartıştığı arkadaşı Kürşat Yiğit (28) tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Kürşat Yiğit, polis tarafından yakalandı ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Minareisağır Mahallesi'nde bulunan bir bağ evinde gerçekleşti. Arkadaş grubunun bulunduğu bağ evinde başlayan tartışma, Kürşat Yiğit ve Kürşat Sefa Altunten arasında büyüdü. Diğer arkadaşların araya girmesiyle tartışma sona erdi, ancak olayın sonuçları daha kötü olacaktı. Kürşat Yiğit ve Kürşat Sefa Altunten bağ evinden ayrıldılar. Yiğit, yolda karşılaştığı Altunten'i pompalı tüfekle vurdu. Saldırı sonucu ağır yaralanan Altunten, hastaneye kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Kürşat Yiğit, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, alkollü olduklarını, tartıştıklarını ve ardından av tüfeğiyle ateş ettiğini itiraf etti.

Kürşat Yiğit, emniyet ve mahkeme süreçlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER