© Baykuş Haber

Tartıştığı berber arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Murat BEKMEZCİ- Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ANKARA, (DHA)- ANKARA’da berber Serdar Ertürk (47), tartıştığı arkadaşı Mücahit Altay (28) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Altay, gözaltına alındı.

Ankara'da bir berber olan Serdar Ertürk (47), arkadaşı Mücahit Altay (28) ile yaşadığı tartışma sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi'nde meydana geldi. Berber dükkanında çalışan Serdar Ertürk, arkadaşı Mücahit Altay'ı ziyaret etti. Ancak aralarında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında, Mücahit Altay yanında bulunan bir bıçağı çıkararak Serdar Ertürk'e saldırdı. Çevredekilerin hemen polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine acil sağlık ekibi ve polisler sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Serdar Ertürk'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Ertürk'ün cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi, Mücahit Altay ise polis tarafından gözaltına alındı.

Mücahit Altay, ilk ifadesinde alkolün etkisi altında olduğunu ve olayı bu nedenle gerçekleştirdiğini iddia etti. Görgü tanıklarından Zeynel Yeldelenler ise, berberle saldırganın uzun süredir arkadaş olduklarını ve bir tartışmanın ardından saldırının gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca saldırganın, "Ben burada uyuşturucu satılmasına izin vermeyeceğim" şeklinde bağırdığını ifade etti.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER