© Baykuş Haber

Tartıştığı kuzenini arabayla çarparak öldüren şüpheli Denizlide yakalandı

MUĞLA’NIN FETHİYE İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI KUZENİ İLE İKİ KİŞİYE ARACIYLA ÇARPIP, KUZENİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ŞÜPHELİ, DENİZLİ’DE YAKALANDI.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayın ardından kaçan şüpheli, Denizli'de yakalandı. İşte olayın özgünleştirilmiş hali:

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi'nde dün yaşanan trajik olay, Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan bir tartışmanın yol açtığı bir trajediydi. Tartışma hızla kavgaya dönüştü, ve Murat Erdoğan, olay yerini terk etti. Ancak daha sonra olayın yaşandığı işyerine geri döndü ve aracını kullanarak kuzeni Bilal Erdoğan ile birlikte 2 kişiye çarptı. Bu üzücü olay sonrasında çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istediler. İhbar sonrasında bölgeye sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere taşındı. Ne yazık ki, Bilal Erdoğan'a yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli Murat Erdoğan'ın yakalanması için emniyet güçleri yoğun bir çalışma başlattılar. Zanlının izlediği güzergahı belirleyen güvenlik ekipleri, Murat Erdoğan'ı Denizli'de yakaladılar. Şimdi gözaltına alınan zanlının işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fethiye'ye gönderileceği bildiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER