© Baykuş Haber

Tatilciler dönüş yoluna geçti: 43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu başladı

43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGAHI "KİLİT KAVŞAK" KIRIKKALE'DE, KURBAN BAYRAMI TATİLİNİ MEMLEKETLERİNDE YADA TATİL BELDELERİNDE GEÇEN VATANDAŞLAR, DÖNÜŞ YOLUNDA TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTURDU.

43 ilin geçiş güzergahının "kilit kavşak" olarak kabul edildiği Kırıkkale'de, Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçiren vatandaşlar, dönüş yolunda trafik yoğunluğu oluşturdu.

Kurban Bayramı dolayısıyla tatillerini memleketlerinde geçiren binlerce vatandaş, ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu yaşandı. Bu trafik yoğunluğu, özellikle Ankara-Samsun D 200 kara yolunda yoğunlaştı. Trafik akışı normal seyreden bölgeler ise dronlar aracılığıyla havadan görüntülendi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için tedbirler alarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, yoğunluğun yaşandığı bölgelerde trafik akışını düzeltmeye çabalarken, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Bazı bölgelerde ise dronlarla denetimler gerçekleştiriliyor. Trafik yoğunluğunun yarın da devam etmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER