© Baykuş Haber

Tatile birlikte gittiği kuzeni boğuldu, yakınlarını gözyaşları içinde aradı

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- TRABZON’dan Antalya’ya kuzeni Volkan Bakan (27) ile

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde, Trabzon'dan tatil için gelen kuzenlerden Mustafa Baytar'ın (22) denizde boğulma olayı yaşandı. Olayda, kuzenlerden Volkan Bakan (27), acı haberi yakınlarına telefonla ileterek kuzeninin cansız bedeni başında uzun süre gözyaşı döktü.

Konyaaltı Belediyesi karşısındaki plajda meydana gelen olay, öğle saatlerinde gerçekleşti. Kuzenler, serinlemek amacıyla denize girmişlerdi. Ancak Mustafa Baytar bir anda suda zorlanmaya başlayınca, Volkan Bakan kıyıya gelerek yardım çağırdı. Cankurtaranlar ve çevredekilerin çabalarına rağmen Baytar kurtarılamadı ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Deniz polisi olay yerine geldi, ancak Baytar'ın cansız bedeni sudan çıkartıldığında artık çok geçti. Volkan Bakan, kuzeninin ölümü karşısında büyük üzüntü yaşadı ve yakınlarını arayarak haberi iletti.

Olaya şahit olan Burak Şahin, "İki kuzen tatil için Trabzon'dan gelmiş. Yüzerken biri kıyıya döndü, diğer suda batıp çıkmaya başladı. İlk başta kimse aldırış etmedi. Daha sonra Sahil Güvenlik ve cankurtaranlar arama yaparak çıkartmaya çalıştı. Uzun süre aradılar. Sudan çıkardılar ama hayatını kaybetmişti." şeklinde olayı anlattı.

Bu üzücü olayın ardından Mustafa Baytar'ın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER