© Baykuş Haber

Tatvandaki minik öğrencilere “Milli Projeler” temalı boyama kitabı dağıtıldı

BİTLİS’İN TATVAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇERÇEVESİNDE OKULA YENİ BAŞLAYAN BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE “MİLLİ PROJELER” TEMALI BOYAMA KİTABI DAĞITTI.

Bitlis'in Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında ilçedeki Hikayet İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine özel bir sürpriz yaparak "Milli Projeler" temalı boyama kitapları hediye etti. Tatvan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan bu özel boyama kitapları, minik öğrencilere hem hediye edildi hem de tanıtıldı. Polis ekipleri, çocuklar için unutulmaz bir gün yaşatmanın yanı sıra hatıra fotoğrafı da çektirerek okuldan ayrıldılar.

Hidayet İlkokulu Müdürü Selahattin Bayav, polis ekiplerinin bu sürprizi için teşekkürlerini dile getirerek, "Tatvan Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle birinci sınıf öğrencilerimize polis ekipleri tarafından özel boyama kitapları hediye edildi. Bu güzel sürprizle çok mutlu olduk. Bu anlamlı etkinlik için başta kaymakamımıza, ilçe emniyet müdürümüze ve polis ekiplerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER