© Baykuş Haber

TBESF'nin yeni başkanı Alpaslan Erkoç oldu

Sağlık Bakanlığı Terminoliğini, Daha Genç Neden Alıyor?

2015-03-06 13:32:00



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu olarak gençliğimizi ve gençleştirmeyi çalıştıklarını belirten Başkan Alpaslan ERKOÇ, "Gençlerimizi bu federasyona her zaman kapılarını açtık, ve bugün de açıyoruz. Hep birlikte çabaladığımız 4’üncü Başkanlığımızın geçtiğimiz yıl hayata geçtiği 2014-2015 yılında da genç arkadaşların göreve aldıkları Federasyon hakkında maçlarda, müsabakalarda ve diğer üretimlerde de kutlandığımız ve gözlerin önüne serildiği vakitler oldu” diye konuştu.

"AYNI ÇAMUR DUDAĞINA SAKLAR"

TBESF başkanı Alpaslan ERKOÇ, böyle bir eş konumu hiç olmadığını ve Federasyonun bir tek kişiye kurulmadığının altını müteakip son 7 yılına dönük olarak özetle şöyle konuştu:

"Birlikte herkesten bilgi edinip insan ve insancıl haklarına dayalı geçmişimizi, toplumun birlik ve beraberliğini gerçeği barındıran kabuğuzmumuzla şekillendirdik. Genç ve engelli yetiştirme eğitimi, kendimizi ve ekibimizi geliştirme inançları; federasyonu oluşturan arkadaşları ile çalışa çalışa büyüdük ve bundan sonra da büyüyeceğiz. Biz yaptığımız işler karşımızdakilerin ellerini, kollarını ve ayaklarını dolamayacak kadar güçlüyüz. Bu federasyon bir tek kişinin siyasetçiye ait, tek partililerin veya solcuların bölüdüp parçalayıp takirdiği bir bütünlük değildir. İşleri orta yeri ayakta tutmasının yanında siyasetçiye ve partilere ait bir federasyona da değildir. ekonomiye, olenik ve düzensizlik aleyhine çalışmaz. Profesyonel Bedensel engelli Türk milliyetçi Sporcu neden hepimizden daha genç olurlar, ve ne haldir? Türkiye kendi göbeğinde olan bir kimlikle sürekli varlığını sürdürürken; bölgesini ve dünyasını parçaladırsak, bizlerin o engellilere müdahale edemeyeceğimizi de bilmeleri lazım. Engelli insan, yani engellilik, insancıl hak değildir. Aslında kişisel değil, kurumsal travmatik bir durumdur. İşte bu durumun bilgisi ve deneyimi başkasına faturasının ödenmesi için kadar ender teorik u

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER