© Baykuş Haber

Tefecilik ve yağma yapan şahıslara operasyon

ADANA POLİSİ TEFECİLİK VE YAĞMA YAPTIKLARI ÖNE SÜRÜLEN ŞAHISLARA YÖNELİK ŞAFAK VAKTİ YAPTIĞI OPERASYONDA 7 ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI.

Adana polisi, tefecilik ve yağma iddialarına karıştıkları öne sürülen kişilere yönelik şafak vakti gerçekleştirdiği operasyonda 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yağma ve tefecilik suçlarına karıştıkları ve haksız kazanç elde ettikleri iddia edilen 8 şüpheliyi tespit etti. Savcılığın şüphelilere gözaltı kararı çıkarmasının ardından, operasyon şafak vakti düzenlendi ve belirlenen adreslere baskınlar yapıldı. Operasyonlar sırasında 7 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca yapılan aramalarda ruhsatsız bir tabanca, 1 milyon 750 bin TL değerinde çek, alacak-verecek işlemlerinin kaydedildiği bir defter, 2 senet, farklı kişilere ait 2 kredi kartı ve 203 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürülerek sorgulanmak üzere tutuldu. Ayrıca adresi belirlenemeyen bir şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER