© Baykuş Haber

Tekirdağda 1 kişi uyuşturucudan tutuklandı

TEKİRDAĞ'IN ŞARKÖY İLÇESİNDE DÜZENLENEN OPERASYONDA 514 ADET KENEVİR BİTKİSİ VE 1 KİLOYA YAKIN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Şarköy ilçesinde gerçekleşen operasyon, 514 kenevir bitkisi ve yaklaşık 1 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilmesiyle sonuçlandı. Tutuklanan şüpheliye dair olayın detayları ise şöyle:

Geçtiğimiz günlerde Şarköy ilçesinin Tepeköy Mahallesi'nde bulunan Çengeldere bölgesinde kenevir ekimi yapıldığına dair istihbari bilgilere ulaşan jandarma komutanlığı ekipleri, hızla operasyon düzenledi. Söz konusu bölgede yapılan aramada kenevir bitkisinin bulunduğu tespit edildi ve alanda toplamda 514 adet kök kenevir bitkisi, 900 gram civarında kubar esrar ile kenevir bitkilerinin sulanmasında kullanılan 1500 metre uzunluğunda damlama boruları ve çeşitli aletler ele geçirildi.

Ayrıca, şüpheli İ.G'nin ikametinde yapılan aramada da 4 gram kenevir tohumu ele geçirildi. İ.G, gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve yapılan incelemeler sonucunda tutuklandı. Suçlamalarıyla ilgili olarak cezaevine gönderilen şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER