© Baykuş Haber

Tekirdağda Elif Buse Doğan rüzgarı esti

TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE DÜZENLENEN KARACAKILAVUZ KEŞKEK ŞENLİĞİ’NDE SAHNE ALAN ELİF BUSE DOĞAN, DİNLEYENLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI. TEKİRDAĞ’IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN VE BU YIL 4’ÜNCÜSÜ DÜZENLENEN KARACAKILAVUZ KEŞKEK ŞENLİĞİ’NDE SAHNE ALAN ELİF BUSE DOĞAN, KENDİSİNİ DİNLEMEYE GELENLERE MÜZİK ŞÖLENİ YAŞATTI.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde her yıl düzenlenen geleneksel Karacakılavuz Keşkek Şenliği, bu yıl da 4. kez renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte sahne alan Elif Buse Doğan, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Karacakılavuz Köyü'nde gerçekleştirilen ve her sene geleneksel olarak kutlanan Keşkek Şenliği, katılımcılara coşkulu bir müzik şöleni sundu. Şenliğin bir parçası olarak sahneye çıkan Elif Buse Doğan, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Katıldığı Keşkek Şenliği'nde duygularını ifade eden Elif Buse Doğan, festivalin düzenlenmesine destek veren Süleymanpaşa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar'a teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER