© Baykuş Haber

Tekirdağda mor turizm başladı: Buraya stresli girmek yasak

İSTANBUL’UN YANI BAŞINDAKİ TEKİRDAĞ’DA LAVANTALARIN ÇİÇEK AÇMASIYLA TARLALAR MOR RENGE BÜRÜNDÜ. TARLALAR, ‘DIŞARIDAN STRES GETİRMEK YASAKTIR’ TABELALARI İLE ZİYARETÇİLERİNİ KARŞILIYOR.

Tekirdağ'ın lavanta tarlaları, baharın gelmesiyle mor bir güzellikle donandı. İstanbul'a yakın bir mesafede bulunan bu lavanta tarlaları, ziyaretçilere huzurlu bir kaçış fırsatı sunuyor. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karahisarlı Mahallesi'nde yer alan bu yaklaşık 7 dönümlük lavanta tarlası, "Dışarıdan stres getirmek yasaktır" uyarısıyla gelenleri karşılıyor. Mor tarlayı süsleyen dekorlar, uçan balonlar ve daha fazlası, ziyaretçiler için harika fotoğraf fırsatları sunuyor.

Tuğba Kurt, "Burası çok güzel bir yer. Gerçekten cennet gibi doğa ile iç içe. Herkesin görmesi gereken bir yer. Çok beğendim" dedi. Elif Kaplan ise her yıl buraya geldiğini ve bu yerin gerçek bir cennet gibi olduğunu belirterek, "Trakya'da böyle yerlerin olması çok güzel. İnşallah sayıları daha da artar" şeklinde konuştu. Lavanta tarlaları, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER