© Baykuş Haber

Tekirdağda ünlüler geçidi: 400 bin kişilik konsere yıldız yağdı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 57. Uluslararası Kiraz Festivali'nin üçüncü gününde ünlüler geçidine sahne oldu. Festival kapsamında sahil dolgu alanında gerçekleştirilen gece konserleri, ünlü sanatçılara ev sahipliği yaparken, 400 bin kişilik izleyici kitlesi, ünlü isimlerin şarkılarına coşkuyla eşlik etti.

Mustafa Ceceli, ilk olarak sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Konserde büyük ilgi gören Ceceli, sahneye davet ettiği Karadeniz ezgilerinin ünlü sesi Ekin Uzunlar ile düet yaparak Tekirdağlılara keyifli anlar yaşattı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konser sırasında sahneye çıkarak Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar'a çiçek verdi ve Tekirdağ'ın ünlü kirazlarından ikram etti.

Funda Arar ise Mustafa Ceceli'nin konserinin ardından sahneye çıkarak duygusal şarkılarını seslendirdi. Yüz binlerce seyirci, Funda Arar'a coşkuyla eşlik etti. Konserin ardından açık hava sineması gösterimi yapıldı.

57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, ünlü sanatçıların performansları ve çeşitli etkinliklerle coşkuyla devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER