© Baykuş Haber

Tekvando şampiyonasına Şahinbey damgası

ŞAHİNBEY BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCUSU RÜZGAR YALÇIN GENÇLER, TÜRKİYE TEKVANDO ŞAMPİYONASI’NDA İKİNCİSİ OLARAK GAZİANTEP’İN GURURU OLDU.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçın, Gaziantep'in gururu olarak adını duyurdu, Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. Bu önemli şampiyona, 17-22 Haziran 2023 tarihlerinde Karaman'da gerçekleşti ve 75 ilden 963 kulüp ile 3 bin 105 sporcu katıldı.

Rüzgar Yalçın, +78 kilo kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Gaziantep'i temsil etti. Bu büyük başarı, Yalçın'ı 5-8 Temmuz 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan Uluslararası Tekvando müsabakalarında milli takım formasıyla ülkemizi temsil etme hakkı kazandırdı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Rüzgar Yalçın'ı tebrik ederek, sporcuları desteklemenin önemine vurgu yaptı. Belediyenin sporu desteklemesi ve gençleri teşvik etmesi sayesinde amatör branşlarda sporcuların başarılara imza attığını belirtti. Gaziantep'in gururu olan Rüzgar Yalçın ve onun hocalarını tebrik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER