© Baykuş Haber

TEM Otoyolunda çalışma yapan karayolları aracına otomobil çarptı: 3 yaralı

TEM OTOYOLU’NUN BOLU GEÇİŞİNDE İSTANBUL İSTİKAMETİNDE ÇALIŞMA YAPAN PARK HALİNDEKİ KARAYOLLARI KAMYONETİNE, AYNI İSTİKAMETTE SEYREDEN OTOMOBİL ÇARPTI. ÇARPMANIN ETKİSİYLE OTOMOBİLDE BULUNAN 3 KİŞİ YARALANDI.

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde İstanbul istikametinde çalışma yapan karayolları kamyonetine, aynı yönde seyreden bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen bir kaza haberi geldi. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde bulunan üç kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu'nda İstanbul istikametindeki Yakuplar Köyü mevkiinde gerçekleşti. Karayolları ekibi, otoyolun emniyet şeridinde çalışma yapmak için aracı emniyet şeridine çekti. Bu sırada aynı istikamette seyreden Mustafa D. tarafından kullanılan 34 RG 8510 plakalı otomobil, park halindeki 42 DRD 26 plakalı karayolları kamyonetine çarptı. Kazada otomobilde bulunan iki yolcu ve sürücü yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, hızla bölgeye yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER