© Baykuş Haber

TEM Otoyolunda ilginç görüntü: Üstgeçitte boru patladı, sürücüler araçlarını yıkadı

Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe bağlantı yolundaki bir üstgeçitte meydana gelen su borusu patlaması ilginç görüntülere neden oldu. Sürücüler bu sıradışı durum karşısında farklı tepkiler verdi. Kimi sürücüler, araçlarını yıkarcasına yavaşladı, bazı motosiklet sürücüleri ise güçlükle yoluna devam etmeye çalıştı. Bu olay nedeniyle otoyolda trafik yoğunluğu yaşandı.

Kağıthane TEM Otoyolu Nurtepe bağlantı yolunda sabah saatlerinde yaşanan bu olağandışı durum, sürücülerin şaşkın bakışlarına sebep oldu. Bir üstgeçitte meydana gelen su borusu patlaması sonucu, otoyola yoğun miktarda su akışı başladı. Sürücüler, bu sıradışı manzara karşısında çeşitli tepkiler verdi. Bazıları araçlarını yıkarcasına suyun altından geçti, diğerleri ise suyun altından geçmekte tereddüt etti. Bu ilginç anlar kameralara yansırken, su akışının durdurulması için ekipler olay yerine sevk edildi.

Konuyla ilgili bir motosiklet sürücüsü, "Üst geçit borularını yapmadıkları için su patlamış. O yüzden geçemiyoruz. Şu an nasıl geçeceğimi bilmiyorum. Kenarda bekleyerek geçmeyi düşünüyorum" dedi. Başka bir motosiklet sürücüsü ise, "Ben buradan hayatta geçemem. Ben anlamadım. Su bastı diyeceğim ama suyun nereden geldiğini düşünüyorum şu anda. Buradan nasıl geçelim? Ne suyu olduğunu bilmiyoruz. Kaskımı da yeni aldım. Kirlensin istemiyorum. Araçlar da yavaş yavaş geçiyorlar. Mesela bakın. Bir tane araç durdu, aracını yıkayarak geçiyor" şeklinde ifadeler kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER