© Baykuş Haber

TEM Otoyolunda kaza yapan kamyondan düşen cam damacanalar trafiği kilitledi

İSTANBUL TEM OTOYOLU AKŞEMSETTİN VİYADÜĞÜ ÜZERİNDE CAM DAMACANA SU TAŞIYAN KAMYON ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPARAK KAZAYA KARIŞTI. KAMYONUN KASASINDAN DÜŞEN CAM DAMACANALAR TRAFİĞİ KİLİTLEDİ. TRAFİK YOĞUNLUĞU DRON İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.

İstanbul TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü üzerinde, cam damacana su taşıyan bir kamyon, önündeki araca çarpma sonucu bir kaza meydana geldi. Bu olay sonucunda kamyonun kasasından düşen cam damacanalar yola saçılarak trafik sıkışıklığına yol açtı. Trafik yoğunluğu, olay yerinde kullanılan bir dron ile görüntülendi.

Kaza, Edirne istikametinde seyahat eden TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü üzerinde saat 10.00 civarında yaşandı. İddialara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hamidiye şirketine bağlı kamyonun sürücüsü, trafikte ilerleyen bir otomobile arkadan çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle kamyonun brandasından düşen 15 litrelik cam damacanalar yere dökülerek kırıldı. Kırılan camlar nedeniyle trafikte seyreden bir araç da hasar gördü. Neyse ki, kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerine yönlendirildi. Polis memurları, güvenlik tedbirleri alarak trafik akışını tek şeritten sağlamaya başladılar. İBB personeli de yola saçılan camları temizlemek için çalışmalara katıldı. Yaklaşık bir saatlik bir süreç sonunda trafik normale döndü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER