© Baykuş Haber

TEMde 2 otomobil çarpıştı, uzun araç kuyruğu oluştu

BAYRAM TATİLİ DÖNÜŞ YOĞUNLUĞUNUN BAŞLADIĞI TEM OTOYOLU KOCAELİ GEÇİŞİNDE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI NETİCESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI. KAZA SEBEBİYLE OTOYOLUN İSTANBUL İSTİKAMETİNDE UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU.

Bayram tatili dönüşü yoğunluğunun etkisiyle TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde meydana gelen kazada, iki otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, TEM Otoyolu Kirazlıyalı mevkiinde gerçekleşti. Bilgilere göre, İstanbul istikametinde seyreden E.T. tarafından kullanılan 34 BC 6162 plakalı otomobil, aynı yönde giden C.A. yönetimindeki 54 AFN 096 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar savruldu ve durabildi. Kaza sonucunda 34 BC 6162 plakalı otomobilin sürücüsü E.T. ve eşi S.T. yaralandı. Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan bildirim üzerine, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra hastaneye sevk etti.

Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu ve bir şerit trafiğe kapatıldı. Ancak polis ekiplerinin yönlendirmesiyle trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Kazanın ardından yaralıların hastaneye götürülmesi ve araçların çekilmesi sonucunda trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER