© Baykuş Haber

TEMde 5 otomobil zincirleme kazaya karıştı : 1i bebek 5 yaralı

TEM OTOYOLU'NUN KOCAELİ GEÇİŞİNDE 5 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZADA 1'İ BEBEK 5 KİŞİ YARALANDI. TRAFİKTE UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞURKEN, BEBEĞİN DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

TEM Otoyolu'nun Kocaeli bölgesinde meydana gelen zincirleme kaza, 5 aracın karıştığı talihsiz bir olayla sonuçlandı ve bu kaza sonucunda 1'i bebek olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Bu acı olayın ardından trafikte uzun araç kuyrukları oluştu ve bebeğin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Kaza, Körfez ilçesi TEM Otoyolu'nun Şirinyalı mevkisinde gerçekleşti. Olayın detaylarına göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan 34 KK 69 19, 06 FH 979, 34 DLR 855, 34 DJM 234 ve 33 KGS 03 plakalı araçlar arasında zincirleme bir kaza yaşandı. Bu şiddetli çarpışma sonucunda 1'i bebek olan 5 kişi yaralandı. Kaza anını gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulundular. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtarmak için müdahalede bulundu. Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi ve ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildiler. Bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca, kaza sırasında yola fırlayan bebek arabası da duygusal bir an yaşattı.

Bu üzücü kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları meydana geldi, ancak polis ekipleri trafikte kontrollü geçişleri sağlayarak trafiği yönlendirdi. Kaza yapan araçların çekicilerle kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazayla ilgili detaylı incelemeler başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER