© Baykuş Haber

TEMde tır alev alev yandı: O anlar kamerada

TEM OTOYOLU KOCAELİ GEÇİŞİNDE SEYİR HALİNDEKİ TIRDA YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLEN YANGINDA TIR KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

Kocaeli TEM Otoyolu geçişinde seyir halindeki bir tırda meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Yangın, H.Y. tarafından kullanılan 34 FMF 881 plakalı tırın İnönü Mahallesi Tembelova mevkiinde bilinmeyen bir nedenle çıkmasıyla başladı. Sürücü yangını fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Ancak yangın hızla büyüdü.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarfetti. Aynı zamanda polis ekipleri trafik güvenliği sağlamak amacıyla yolu kapattılar. Yangın itfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda söndürüldü, ancak tır kullanılamaz hale geldi.

Olayı gören Murat E. yangınla ilgili, "Dumanların araçtan yükseldiğini fark ettik ve hemen yardım etmek için durduk. Ancak araç hızla alev aldı. Araçta yangın başladığında içine girdim ve çalıştırmaya çalıştım ancak başarılı olamadık. Alevler aniden üzerimize geldiği için müdahaleyi bırakmak zorunda kaldık" dedi.

Yangın kontrol altına alındıktan sonra Ankara istikametindeki trafik normale döndü. Yangının neden çıktığına dair inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER