© Baykuş Haber

TEM’de zincirleme kaza: 2 yaralı 

Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA)- PENDİK TEM Otoyolu’nda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.  

Pendik TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın etkisiyle otoyolun İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Olay, sabah saat 10:00 sularında Pendik, Kurtköy mevkii TEM Otoyolu'nda gerçekleşti. İddiaya göre, 16 YD 014 plakalı aracıyla İstanbul istikametine seyir halinde olan Yusuf Yıldız, direksiyon kontrolünü kaybederek önünde seyreden araca çarptı. Arkadan gelen diğer araçlar duramadı ve bu nedenle zincirleme bir trafik kazası yaşandı. Toplamda 4 aracın karıştığı kaza sonucunda, Yasemin Baytur ve aynı araçta bulunan Nermin Alanta yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi ve yaralılar ambulanslarla hastaneye taşındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı haberleri alındı. Ancak, kazanın trafiği olumsuz etkilediği ve TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştuğu belirtildi. Kazaya karışan araçların çekicilerle olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Polis, kazayı incelemeye başladı ve olayın tam olarak neden meydana geldiğini belirlemeye çalışıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER