© Baykuş Haber

Tepebaşında kurban kesim alanları hazır

TEPEBAŞI BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI İÇİN DÜZENLENEN KESİM ALANININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLANDI. ESKİŞEHİRLİLER, HER YIL OLDUĞU GİBİ BU BAYRAMDA DA KURBAN İBADETLERİNİ HUZUR İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRECEK.

Tepebaşı Belediyesi, Kurban Bayramı için kesim alanının düzenlemelerini tamamladı. Eskişehirli vatandaşlar, geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu bayramda da kurban ibadetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler. Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların sorunsuz bir şekilde kurban kesimlerini yapabilmeleri için her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarını sürdürüyor.

Çamlıca Kapalı Pazar Yeri, bayramın ilk gününde halkın hizmetine sunulacak ve burada küçükbaş kurbanlıkların ücretsiz kesim hizmeti verilecek. Kesim işlemleri sabah saat 08.00'de başlayacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, pazar yerinde hijyenik bir kesim alanı oluşturulması için belediye tarafından gerekli hazırlıkların ve tedbirlerin alınacağını açıkladı.

Eskişehirliler, kurban ibadetlerini sağlıklı ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmek istediklerinde kesim alanından yararlanabilecekler. Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların bayramlarını huzur içinde geçirmeleri için gereken önlemleri almaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER