© Baykuş Haber

Terme Belediyesinden YKS mesaisi

TERME BELEDİYESİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLEN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NDA (YKS) ÖĞRENCİLERİN VE VELİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU.

Bugün gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Terme Belediyesi tarafından öğrencilerin ve velilerin heyecanına destek vererek ilçede ilk kez gerçekleştirildi. Sınavın yapılacağı okulların önünde, belediye ekipleri öğrencilere ve velilere çeşitli ikramlar sunarak onların yanında oldu. Bu ikramlarla sınav öncesinde öğrencilerin stresi azaltılmış oldu.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, "ÖSYM tarafından düzenlenen YKS sınavı bu yıl ilçemizde ilk kez gerçekleşti. Daha önce öğrencilerimizi Samsun'a ve diğer ilçelere taşıyorduk. Uzun süren girişimler sonucu artık sınav ilçemizde yapılıyor. Öğrencilerimiz yolculuk sıkıntısından ve stresinden kurtuldu. Biz, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve ailelerinin yanındayız. Ekiplerimiz okul önlerinde hazır bulundu. Öğrencilere ve bekleyen velilere ikramlarda bulunduk. Herhangi bir sorun çıkması durumunda zabıta ekiplerimiz ve çözüm merkezimiz hazır bekliyor. Eğitim alanında her türlü desteği vermeye devam ediyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER