© Baykuş Haber

Tezgahtan telefon çalan şahıs serbest bırakıldı

KASTAMONU’NUN CİDE İLÇESİNDE ALIŞVERİŞ YAPTIĞI İŞYERİNDEN AYRILIRKEN TEZGAHTA GÖRDÜĞÜ TELEFONU ÇALAN VE DAHA ÖNCEDEN DE HIRSIZLIKTAN SABIKASI BULUNAN ŞAHIS, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, alışveriş yaptığı iş yerinden ayrılırken tezgahta gördüğü bir telefonu çaldığı iddia edilen ve daha önce hırsızlık suçundan sabıkası bulunan bir kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın detaylarına göre, Cide ilçesinde yaşanan bu olayda, 60 yaşındaki Hakan U., alışveriş yaptığı iş yerinden ayrılırken tezgahta bulunan baharat kovalarının yanında gördüğü bir telefonu çaldığı suçlamasıyla yakalandı. Telefonu alarak kayıplara karışan Hakan U., daha sonra Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandığı yerde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Hakan U., Cide Adliyesine sevk edildi ve çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hakan U.'nun daha önceden hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu ve bu suçtan dolayı cezaevine girdiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER