© Baykuş Haber

TFF 2. Lig play-off: 24Erzincanspor: 2 - Esenler Erokspor: 1

TFF 2. LİG BEYAZ GRUP PLAY-OFF 2. TUR İLK KARŞILAŞMASINDA ESENLER EROKSPOR’U KENDİ EVİNDE AĞIRLAYAN 24ERZİNCANSPOR, 2-1’LİK SKORLA KAZANARAK 1. LİG YOLUNDA ÖNEMLİ ADIM ATTI

Esenler Erokspor'u ağırlayan 24Erzincanspor, off 2. turun ilk karşılaşmasında kritik bir galibiyet elde etti ve 1. Lig yolunda önemli bir adım attı. Maçın sonucunda 24Erzincanspor'un galibiyetini getiren golleri Mustafa Batuhan Altıntaş kaydederken, Esenler Erokspor'un tek golünü Sertaç Çam attı.

13 Şubat Şehir Stadı'nda oynanan bu mücadelede hakemler Burak Pakkan, Hakan Karabalcık ve Anıl Usta görev yaptı. 24Erzincanspor'un sahaya çıkan kadrosunda Hayrullah Mert Akyüz, Ali Yavuz Kol, Muhammed Samed Karakoç, Mete Sevinç, Maksut Taşkıran, İlker Günaslan, Sefa Narin, Ömer Esenkaya, Yasin Dülger, Enes Yılmaz ve Mustafa Batuhan Altıntaş gibi isimler yer aldı.

Karşılaşmanın sonucunda 24Erzincanspor'un elde ettiği galibiyet, bu takımın 1. Lig hedefine doğru önemli bir adım atmasını sağladı. Maçın sonucuyla ilgili yazıda yer alan bilgilerin özgünleştirilmiş hali yukarıda sunulmuştur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER