© Baykuş Haber

TFF’de tüm gözler 11 Temmuz’daki toplantıya çevrildi

İSTANBUL, (DHA) Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi 11 Temmuz’da ilk toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda görev dağılımı ve kurulların açıklanması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına tekrar seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, 11 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan ilk toplantılarına hazırlanıyor. Bu toplantıda görev dağılımı ve kurulların açıklanması önemli bir gündem maddesi olarak bekleniyor.

Ankara'da 22 Haziran tarihinde gerçekleşen Genel Kurul'da tek liste ile başkanlığa yeniden seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, yeni görev dönemlerine başlamak üzere. İlk toplantıları olan 11 Temmuz'da başkan vekilleri ve sorumlularının belirlenmesi planlanıyor. Ayrıca, toplantı sonucunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Sağlık ve Dış İlişkiler Kurulu ve Temsilciler Kurulu'nun seçimleri de yapılacak.

Özellikle Merkez Hakem Kurulu seçimi, yeni yönetim için önemli bir karar olacak. Mehmet Büyükekşi yönetiminin, Lale Orta'nın MHK başkanlığına devam etmesini istediği konuşulanlar arasında. Ayrıca, yeni yönetim, transfer işleri hariç olmak üzere tüm çalışanlarına 11 Temmuz tarihine kadar izin vermiş durumda. Bununla birlikte, yönetimin ülke genelinde yeni bir yapılanma içine gireceği de gelen bilgiler arasında.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER