© Baykuş Haber

TGSPli öğrencilere karne hediyesi

TGSP’Lİ ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Türkiye Gençlik STK’ları (TGSP) öğrencileriyle buluşarak keyifli bir gün geçirmek isteyen eski AK Parti İl Başkanı Mali Müşavir Hakan Kobal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Çil, Ümit ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neslihan Kocabey, Arpalı Beldesi Cam Köprü Cafe Restoranı'nda çocuklar için özel bir etkinlik düzenledi.

TGSP'li gençler, Gençlik Liderliği Eğitim Programı (GLEP6) çerçevesinde Ayşenur Keleş'in gözetiminde etkinliğe katılarak keyifli bir gün geçirdi. Hakan Kobal, bu etkinliği çocuklara karne hediyesi olarak düzenlediklerini belirterek çocukların neşesine katkıda bulunmanın önemini vurguladı.

Etkinlik kapsamında çocuklar, dondurma partisi, beş çayı, yunus kayıklarıyla tur gezisi ve dilek feneri uçurma gibi keyifli etkinliklerin tadını çıkardılar. Program sonunda sertifika töreni düzenlendi ve 10 haftalık eğitim programını başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları Hakan Kobal, Elif Çil, Neslihan Kocabey ve Şahiner Köprücü tarafından takdim edildi.

Çocuklar, düzenlenen etkinliği çok eğlenceli bulduklarını ifade ederek, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ettiler. Bu tür etkinlikler, gençlerin gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra onların hayatlarına olumlu deneyimler katmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER