© Baykuş Haber

Tır bariyerlere çarptı, taşıdığı iş makineleri uçurumdan metrelerce aşağı uçtu

KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE KASASINDA 2 İŞ MAKİNESİ TAŞIYAN TIR, BAYIR AŞAĞI İNDİĞİ ESNADA YAVAŞLAYAMAYARAK BARİYERLERE ÇARPTI. İŞ MAKİNELERİNİN METRELERCE AŞAĞI UÇTUĞU KAZADA 1 KİŞİ AĞIR YARALANARAK YOĞUN BAKIMA ALINDI.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, kasasında 2 iş makinesi taşıyan bir tırın yaşadığı kaza büyük bir facianın eşiğine geldi. Tır, dik bir yokuşta aşağı inerken frene basıldığında yavaşlamayarak kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı. Kazada iş makineleri metrelerce aşağı uçtu ve bir kişi ağır yaralandı, yoğun bakıma alındı.

Hacıosman Mahallesi Nihal Atsız Sokak'ta meydana gelen kaza, tırın iniş yaparken frene tepki vermemesi sonucu gerçekleşti. Tırın sürücüsü, balatalarının ısınması nedeniyle aracı kontrol edemeyerek yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Bu çarpışma sonucu tır, yaklaşık 50 metre boyunca bariyerlere sürtündü ve kasasındaki iş makineleri uçurumdan aşağı düştü.

Kazayı görenlerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sürücü tırda sıkışmıştı, ancak itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sürücünün sağlık durumu iyiydi, ancak yolcu olarak bulunan başka bir kişi ağır yaralandı ve Derince Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü ve polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER