© Baykuş Haber

Tır ile servis minibüsü çarpışmış 5 kişi hayatını kaybetmişti: Tır sürücüsü tutuklandı

SİVAS’TA DÜN TIR İLE SERVİS MİNİBÜSÜNÜN ÇARPIŞMASI SONUCU 5 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZADA TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI.(ARŞİV)

Sivas'ta, dün meydana gelen tır ile servis minibüsü çarpışması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği korkunç kazada, tır sürücüsü tutuklandı. Kazanın yaşandığı yer, Sivas'ın Ulaş İlçesi ile Kangal İlçesi arasındaki Yağdonduran geçidindeydi. Kaza, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana geldi. Tır sürücüsü E.Ç. idaresindeki 44 NS 746 plakalı tır, dorsesinin kayması sonucu karşı yönden gelen Muammer Biçil idaresindeki 58 ED 969 plakalı servis minibüsüne çarptı.

Kaza sonucunda minibüs sürücüsü Biçil ile servis aracında bulunan Mehmet Açıkgöz (46), İhsan Mahti (51) ve Yılmaz Akpınar (52) olay yerinde yaşamlarını yitirirken, Metin Güler ise hastaneye kaldırıldı fakat hayatını kaybetti. Kazada yaralanan tır sürücüsü E.Ç. ve servis aracındaki M.C. tedavi altına alındı. Yaralıların hastanedeki tedavileri tamamlandıktan sonra tır sürücüsü E.Ç. Sivas adliyesine sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Bu trajik olay, bölgede derin üzüntüye neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER