© Baykuş Haber

Tıra arkadan çarpıp hayatını kaybeden midibüs sürücüsü geçen yıl kalp krizi geçirmiş

ALANYA’DAKİ OTELLERDEN ALMIŞ OLDUĞU 33 RUS UYRUKLU TURİSTİ HAVALİMANINA GÖTÜRMEKTE OLAN NURİ OKUDAN İDARESİNDEKİ 07 BIC 869 PLAKALI TUR MİDİBÜS, D-400 KARAYOLU IILICA MAHALLESİ SINIRLARI İÇİNDE YOLUN DIŞINDA PARK HALİNDEKİ 07 GDK 46 ÇEKİCİ PLAKA, 07 AZK 83 DORSE PLAKALI TIRA ARKADAN ÇARPTI.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden midibüs sürücüsü Nuri Okudan'ın geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirdiği ve kalp rahatsızlığı olduğu belirtiliyor. Ayrıca, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Manavgat'ın Ilıca Mahallesi'nde gerçekleşti ve saat 16.30 civarında meydana geldi. Nuri Okudan'ın yönetimindeki tur midibüsü, Alanya'daki otellerden 33 Rus turisti havalimanına taşıyordu. Ancak midibüs, park halindeki bir çekiciye ve dorseli tıra arkadan çarptı. Bu feci kazada Nuri Okudan hayatını kaybederken, araçta bulunan Rus uyruklu 5 turist yaralandı ve Manavgat'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yara almayan diğer turistler ise olay yerine çağrılan başka araçlarla yolculuklarına devam etti.

Kazanın ardından Nuri Okudan'ın yakınları, geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirdiğini ve tedavi gördüğünü, ancak doktorların araç kullanmasında bir engel görmediği için mesleğine devam ettiğini ifade etti. Diğer taraftan, tur midibüsünün çarptığı tırın sürücüsünün kazanın yaşandığı sırada akaryakıt istasyonunda olduğu tespit edilirken, araç içinde bulunan şoförün eşi ve çocuğunun da kaza sonrası rahatsızlandığı ve ambulansla hastaneye sevk edildiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER