© Baykuş Haber

Tire FK, transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor

İZMİR’İN BÖLGESEL AMATÖR LİG'DEKİ TEMSİLCİLERİNDEN TİRE FK, YENİ SEZON ÖNCESİNDE TRANSFER ÇALIŞMALARINA VAKİT KAYBETMEDEN BAŞLADI.

İzmir'in Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcisi Tire FK, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Yeni sezona iddialı bir şekilde giriş yapmayı hedefleyen Tire FK, transfer konusunda hız kesmedi. Geçtiğimiz günlerde Telat Özden'i takımın başına getiren kulüp, oyuncu kadrosunu da şekillendirmeye başladı. İç transferde 26 yaşındaki yetenekli futbolcu Kadir Canbaz ile anlaşmayı sürdürme kararı alırken, dış transferde de Talasgücü Belediyespor'dan 29 yaşındaki Arda Saltan, Gölcükspor'dan 32 yaşındaki Akın Karaaslan ve Fatsa Belediyespor'dan 27 yaşındaki Emre Usta'yı kadrosuna kattığını resmi olarak duyurdu.

Ayrıca, İzmir temsilcisinin sezon başlayana kadar transfer çalışmalarına devam edeceği bilgisi de kulüpten gelen haberler arasında. Tire FK, bu hamlelerle yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanarak Bölgesel Amatör Lig'de başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER