© Baykuş Haber

Tivibu Spor, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşiyi ağırlıyor

TÜRK TELEKOM’UN DİJİTAL TV PLATFORMU TİVİBU, TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ’Yİ AĞIRLIYOR.

Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ağırlıyor. Başkan Büyükekşi, Tivibu Spor ekranlarında Erkut Öztürk'ün sorularını yanıtlayacak ve çarşamba günü saat 21.00'da gündeme dair açıklamalarda bulunacak.

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, spor dünyasının önde gelen isimlerini konuk etmeye devam ediyor. Türkiye futbolunun yönetiminde söz sahibi olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Orta Nokta Özel programının konuğu olacak. Başkan Büyükekşi, 13 Eylül Çarşamba günü saat 21.00'da canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacak.

Milli Takım'ın performansı, altyapı çalışmaları ve daha fazlası hakkında Başkan Büyükekşi'nin değerlendirmeleri bekleniyor. Ayrıca, Başkan Büyükekşi'nin Türk futbolunun geleceği ve altyapı akademilerindeki Türkiye modeli gibi konulara da açıklık getirmesi bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla gerçekleşecek olan Orta Nokta Özel programı, 13 Eylül Çarşamba günü saat 21.00'da Tivibu Spor ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER