© Baykuş Haber

TKBL: Melikgazi Kayseri Basketbol: 94 - Bursa Uludağ Basketbol: 84

ING KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN MELİKGAZİ KAYSERİ BASKEBOL LİGİN İLK HAFTASINDA EVİNDE BURSA ULUDAĞ BASKETBOLU KONUK ETTİ. KADİR HAS SPOR SALONUNDA OYNANAN VE BÜYÜK MÜCADELEYE SAHNE OLAN KARŞILAŞMAYI EV SAHİBİ EKİP MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL 94-84 KAZANARAK SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol, Bursa Uludağ Basketbol'u ağırladı ve mücadeleden 94-84'lük galibiyetle ayrıldı. Maçın hakemleri Mehmet Şahin, Almina Kocabaş ve Sait Nedim Çelik oldu.

Melikgazi Kayseri Basketbol'un başarılı performansıyla kazandığı maçta Claudia Cuıc 29 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu. Aaryn Ellenberg 26 sayıyla galibiyete önemli katkı sağlarken, Ayşegül Günay Aladağ 17, Gintare Petronyte 16 sayıyla oynadı.

Bursa Uludağ Basketbol cephesinde ise Madison Avery Williams 24 sayıyla en çok sayı atan oyuncu oldu. Esence Baptiste 19, Khairy Sarr 13 ve Evette Williams 14 sayı üretti.

Maçın ilk periyodu Bursa Uludağ lehine 21-15 sonuçlandı, ancak Melikgazi Kayseri Basketbol devreye 40-38'lik üstünlükle girdi. Mücadelede 3. periyotu da 62-61 önde tamamlayan Melikgazi Kayseri Basketbol, maçı 94-84'lük skorla kazandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER