© Baykuş Haber

TOBBda Gaziantep ağırlığı

GERÇEKLEŞTİRİLEN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) 79. GENEL KURULU’NDA, GAZİANTEP ODA VE BORSA BAŞKANLARI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATARAK ÖNEMLİ GÖREVLERE SEÇİLDİ. GAZİANTEP’İN İŞ DÜNYASINDA TEMSİLİ ARTARKEN, ÜLKE VE BÖLGE EKONOMİSİNİN GELİŞİP BÜYÜMESİNDE ODA VE BORSA BAŞKANLARI YENİ GÖREVLERİ İLE ÇOK DAHA ETKİN ROL ÜSTLENECEKLER.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda, Gaziantep oda ve borsa başkanları büyük bir başarıya imza attılar ve önemli görevlere seçildiler. Bu başarıyla Gaziantep'in iş dünyasındaki temsili artarken, oda ve borsa başkanları ülke ve bölge ekonomisinin gelişmesi ve büyümesinde daha etkin bir rol üstlenecekler.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen Genel Kurul, Gaziantep TOBB delegelerinin ve Türkiye'nin dört bir yanından 365 oda ve borsa delegesinin katılımıyla Ankara TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gaziantep, bu seçimli Genel Kurul'da etkili bir şekilde temsil edildi. Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Sanayi Odaları Konseyi Üyeliği'ne yeniden seçilirken, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi yeniden TOBB Sanayi Odaları Konseyi Başkan Vekilliği'ne, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı Ticaret Borsaları Konseyi Üyeliği'ne, Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve İslahiye Ticaret Odası (İSTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen de Ticaret Odaları Konseyi Üyeliği'ne seçildiler.

Bu başarılı seçim sonuçlarıyla Gaziantep'in üst düzey temsilinin artması önemli bir adım olarak kabul ediliyor. Başkanlar, bu görevlerle ülke, bölge ve Gaziantep'e daha fazla hizmet etme fırsatının memnuniyet verici olduğunu belirterek, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 27. Dönem Gaziantep Milletvekili ve önceki dönem TOBB Başkan Vekili A. Nejat Koçer ve Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu gibi isimlere teşekkür ettiler ve bu sürecin başarılı olması temennisinde bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER